Taxi-Display, voor iedereen bereikbaar!

Tijdbesparing

Passagiers kunnen snel en eenvoudig een rit boeken via Taxi-Display, waardoor ze kostbare tijd besparen die anders zou worden besteed aan het wachten op een telefoontje of het zoeken naar een taxi.
 

Gebruiksgemak

Met slechts een paar tikken op het scherm kunnen passagiers hun rit aanvragen, zonder dat ze ingewikkelde procedures hoeven te doorlopen. Dit maakt het boekingsproces uiterst gebruiksvriendelijk, zelfs voor mensen die minder bekend zijn met technologie.

 

Transparantie

Passagiers hebben direct toegang tot informatie over de rit, inclusief de geschatte duur van de rit, de verwachte aankomsttijd van de taxi en het beschikbare budget van de reiziger.

 

Taxi-Display Mini

Taxi-Display Mini: compact boeken met status-ring

Eenvoudig taxi’s of andere diensten boeken met een helder 10.1″ scherm. Directe statusweergave via RGB LED ring. Eenvoudige installatie met PoE, WiFi & Bluetooth. Stabiel & gebruiksvriendelijk dankzij Android 8. Nauwkeurige bediening met 10-punts touch.

Taxi-Display Midi & Max

De Taxi-Display Midi & Max zijn heldere touchscreen displays die perfect zijn voor reserveringen of informatie weergaven van o.a. ETA’s. De schermen zijn verkrijgbaar in 15 of 24 inch en hebben een haarscherpe Full HD-resolutie, waardoor ze perfect zichtbaar zijn in alle lichtomstandigheden.

De displays hebben een hoge helderheid van 250 cd/m2 en kunnen in landscape, portrait of tafelmodus worden gebruikt. De bediening is eenvoudig via het touchscreen en de displays zijn voorzien van WiFi 5 & ethernet connectiviteit.

.

Taxi-Display, voor iedereen bereikbaar:

Zorginstellingen

 Verbeter de mobiliteit van patiënten en personeel door eenvoudig en georganiseerd vervoer te bieden.

 

Ziekenhuizen

Optimaliseer de patiëntenlogistiek en zorg voor een gestroomlijnde afhandeling van de vervoersbewegingen.

 

Hotels

Verhoog de klanttevredenheid door snelle en gemakkelijke toegang tot taxidiensten voor uw gasten te bieden.

 

Bestellen

Als je het wil bestellen klik dan hierop.