Taxi-Display is een slim systeem dat speciaal is ontworpen om het personenvervoer met taxi’s makkelijker en handiger te maken. Het maakt gebruik van beeldschermen om informatie te tonen en bestellingen te plaatsen. Hier zijn de belangrijkste dingen die je moet weten:

  • Vernieuwend: Taxi-Display brengt vernieuwing in de traditionele taxidiensten door moderne technologie toe te voegen. Dit betekent dat het taxigebruik eenvoudiger wordt.
  • Voordelig: Taxi-Display brengt vernieuwing in het traditioneel vervoer door moderne technologie toe te voegen. Het maakt het vervoer efficienter en betaalbaar voor de opdrachtgevers en de passagiers, waardoor meer mensen toegang hebben tot betaalbaar vervoer.

Taxi-Display geeft belangrijke informatie weer op een scherm waarop de reizigers informatie over hun rit kunnen zien, zoals waar ze naartoe gaan, hoeveel het kost, welke route de chauffeur neemt, en soms zelfs advertenties of nuttige reis informatie. Door de naadloze integratie van boekingssoftware en NFC-communicatie voor klantenkaarten wordt het aanvragen, bestellen en beheren van taxiritten eenvoudig, wat betekent dat de ervaring van de reiziger  van het nemen van een taxi een positief effect hebben op de beleving en ervaring.

 

11 + 7 =

Contact

sales@rysk-it,net

Luchthavenweg 81 224.a.

5657 EA Eindhoven.

Divi Builder

Subscribe

© 2024 Divi. All rights reserved.